Кирил Десподов с култов разказ за гола срещу Италия: Евала, ти всичко знаеше


Кирил Десподов с култов разказ за гола срещу Италия: Евала, ти всичко знаеше
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

2133 0

Един от лидерите на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов говори преди последния двубой за "лъвовете" от тези световни квалификации - гостуването на Швейцария. Той коментира настроението в тима, наставника Ясен Петров, както и гола отпреди време срещу Италия, за който даде асистенция на Атанас Илиев.

"Колективът е на много високо ниво. Както си говоря с медицинския щаб, който е от много години тук, ми споделят, че досега не е имало такова нещо. Треньорът съумява да говори с всеки един по различен начин. Знае към всеки играч как да се отнесе и му се получават нещата.

За мен Ясен Петров е много добър треньор и ненапразно имаме много добри резултати. Но имаме да катерим още доста" - започна Десподов пред БНТ, след което се върна и към въпросното попадение на Илиев срещу европейския шампион.

"Очаквах този пас, обясних му го точно и ясно, като влезе, да очаква паса с външния на първа греда. И така стана голът. Той след мача ми каза: "Евала, ти всичко знаеше. Стана много красив гол". Казах му, че всичко ми е в главата" - сподели Кирил.

Последният мач е без значение за родните национали, които все пак могат да завършат трети в групата. Не така стоят нещата при опонента обаче, като Швейцария ще има нужда от разгром над България, за да се класира за Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички