Шестима от Лудогорец ще бъдат извикани от Георги Дерменджиев за баража с Унгария


Шестима от Лудогорец ще бъдат извикани от Георги Дерменджиев за баража с Унгария
Снимка: БГНЕС

2025 0

Националният селекционер Георги Дерменджиев ще повика цели шестима футболисти на Лудогорец за баража с Унгария на 26 март на "Васил Левски". При успех националният ни отбор ще се изправи срещу победителя от двойката Исландия - Румъния, отново в София, в директен мач за класиране на Евро 2020.

Специалистът е планирал да извика от разградчани двамата им вратари - Владислав Стоянов и Пламен Илиев, защитниците Георги Терзиев, Антон Недялков и натурализираните бразилци Марселиньо и Вандерсон. Като бивш наставник на Лудогорец той познава отлично качествата им.

Стоянов се появи на терена за "зелените" в четвъртък в четвъртфинала за Купата на България срещу Левски. Той се контузи през март 2017-а на лагер на националите за световната квалификация с Нидерландия в София. Оттогава последваха серия от операции и дълго възстановяване. Третият страж за баража с Унгария ще е новото попълнение на Левски и доскорошен вратар на Славия Георги Георгиев.

Дерменжиев вече призна, че Владо Стоянов и Николай Бодуров са следени от него, въпреки че доскоро не играеха, пише "Тема спорт". Стоянов първоначално пазеше за дубъла на "орлите". Очаква се Георги Дерменджиев да обяви повиквателните през следващата седмица. Тогава ще стане ясно и дали е убедил Ивелин Попов да се върне в отбора, след като се отказа.

А какъв жребий ни се падна за Лигата на нациите и каква е програмата за турнира - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички