Дерменджиев: Имаше момчета, които ме убедиха, че заслужават повиквателна


Дерменджиев: Имаше момчета, които ме убедиха, че заслужават повиквателна
Снимка: БГНЕС

4952 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев даде коментар за играта на футболистите в днешния двубой срещу Беларус. Преди броени минути „трикольорите“ загубиха с 0:1 на Националния стадион „Васил Левски“.

„Това е една контрола, в която аз исках да видя някои от играчите, които евентуално ще трябва да извикам за Унгария и се видя наистина, че футболът е игра на голове. Имаше моменти, в които доста добре владеехме топката, но имаше моменти, в които бяхме много разкъсани и имаше проблеми. Все още е рано да приказваме за капитанската лента, за момента не е основна тема. До около две седмици трябва да разговарям с Ивелин Попов.“

„Имаше момчета, които ме убедиха, че заслужават повиквателна срещу Унгария. Мачът тепърва ще се анализира. Всичко необходимо видях за хората, които ще са ми необходими. Много е неприятно, че губим, но това е футболът. Вярвам, че феновете ще бъдат 12-тият играч срещу Унгария. Чух се с Кирил Десподов, но тепърва ще се изяснява това той колко ще бъде лекуван“, каза Дерменджиев след двубоя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички