Дерменджиев за жребия в Лигата на нациите: Избягахме от Русия и Турция


Дерменджиев за жребия в Лигата на нациите: Избягахме от Русия и Турция

1206 0

Наставникът на българския национален отбор Георги Дерменджиев е доволен от жребия за втория сезон в Лигата на нациите. България попадна в една група с Ейре, Финландия и Уелс, а първите думи на Дерменджиев изразиха задоволството му от това, че "лъвовете" са избегнали отбори като Русия и Турция.

"Жребият е нормален. Избягахме от Русия и Турция. Тепърва ще разучаваме противниците ни. Имаме достатъчно време за това. Трябва да уважаваме съперниците, защото всеки отбор излиза за победа. Стъпка по стъпка, нека минат баражите и след това се насочваме към Лигата на нациите", започна Дерменджиев.

"Аз харесвам този турнир. Северните отбори играят по-директен футбол и ще трябва да се нагласим към техния стил. В същото време обаче трябва да ги накараме и те да се съобразяват с нас", добави още наставникът на националния отбор.

В момента основните мисли на Дерменджиев са насочени към предстоящия много важен бараж с отбора на Унгария. А коя ключова фигура няма да е на разположение на Дерменджиев за мача - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама
Реклама