Шанс за спасение за Младен Кръстаич: Има 3 двубоя, в които да се докаже


Шанс за спасение за Младен Кръстаич: Има 3 двубоя, в които да се докаже
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2901 0

Националният селекционер Младен Кръстаич е получил известен вот на доверие от футболните шефове, но това не е за дълго. Сърбинът има три двубоя с националния отбор, в които да се докаже и да запази поста си.

Шанс за спасение

Съдбата му зависи от оставащите три двубоя в групите – на 14 октомври приемаме Литва, на 16 ноември – Унгария, а на Сърбия гостуваме на 19 ноември, пише "Мач телеграф".

При положение, че "лъвовете" покажат добра игра, но и резултати, то Кръстаич ще изпълни договора си, който е до лятото на юни 2024 година. От футболния съюз са решили твърдо да предприемат тази мярка въпреки солидната неустойка на сърбина.

В противен случай обаче той ще бъде уволнен, за да се даде шанс на отбора да влезе с друг треньор и друго настроение за следващите световни квалификации, както и за двубоите от Лигата на нациите.

В настоящите квалификации България все още няма победа – 2 равенства и 3 загуби. През последните няколко цикъла това дори не е най-лошият ни старт. В миналите евроквалификации националите ни чакаха цели седем двубоя преди да запишат успех в последния мач срещу Чехия. А сега "лъвовете" са изправени пред сериозната опасност да останат без победа за цялата календарна година. Нещо, което не се е случвало нито веднъж за 21-ви век.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички