Георги Пеев за националния отбор: Липсата на победа пречи на момчетата и самочувствието им


Георги Пеев за националния отбор: Липсата на победа пречи на момчетата и самочувствието им
Снимка: Фейсбук страница на Team Bulgaria

551 0

Бившият национал Георги Пеев коментира представянето на националния отбор срещу Черна гора, като заяви, че е нормално хората да не ходят на стадиона, когато няма победи. Според него обаче с няколко добри резултата нещата може да се обърнат. Отборът ни загуби от черногорците с 2:1 и все още няма победа в евроквалификациите, както и за цялата 2023 година.

Очакванията са добри резултати в следващите двубои

"Неприятно е, че загубихме. Наистина, не можем да обвиняваме момчетата. Те показаха голямо желание и се стараеха. Играха добре, особено когато имаха числено предимство на терена. Създадоха доста положения, за съжаление, старата максима се потвърди отново - като не вкараш, ти вкарват. А можеше да излязат с положителни оценки всички от този мач, но след този късен гол, отново футболистите на България са с наведени глави", заяви той пред "Мач телеграф".

"Трябва повече да се направи, за да побеждаваме. Дълго време нямаме победа, защото изглежда, че е толкова трудно да спечелим. Това много пречи на момчетата и самочувствието им. Естествено, няма как хората да ходят на стадиона при положение, че няма победи. Всичко може да се промени. Трябва да стиснат зъби и да успеят да вземат в следващите мачове положителни резултати, с добра игра. Тогава много бързо ще се върнат зрителите на стадиона".

Изказванията на Гонзо за националния тим

Относно изказванията на техническия директор на БФС Георги Иванов, че вижда развитие в последните двубой: "Той е вътре във футболния съюз, нормално е да каже това. Ние, отстрани, чакаме да видим резултати. Когато те дойдат, тогава можем да кажем, че се движат в правилна посока. Засега няма такива. Всяко добро нещо започва от нулата, но за съжаление много дълго време се задържахме на нея".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички