Кишишев за думите на Кръстаич: Не съм сигурен, че сме на прав път, щом падаме наред


Кишишев за думите на Кръстаич: Не съм сигурен, че сме на прав път, щом падаме наред
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

2763 0

Бившият национал Радостин Кишишев постави под съмнение думите на селекционера на България Младен Кръстаич, че тимът ни е на прав път. Сърбинът каза това след загубата от Черна гора в евроквалификация, която остави националите без победа през 2023 година.

"Не съм сигурен в думите на Кръстаич, че сме на прав път, при положение че падаме наред и нямаме нито една победа през тази година. Изказванията му изглеждат малко нереалистични", коментира Кишишев пред "България Днес".

"Още срещу Иран беше изключително слаб мач за националния отбор на България. Всички виждаме какво ни е нивото в момента, аз не съм на по-различно мнение.

Треньорът беше длъжен да изпробва някои футболисти, да види дали устояват на напрежението, дали са достойни за национали. Оказва се, че на някои играчи наистина им тежи тази фланелка и не са готови да я носят", допълни той.

"Все пак нека сме по-позитивни. Има момчета с потенциал. Ако вложат и малко самочувствие, можем да постигнем нелоши резултати занапред", завърши бившият капитан на "лъвовете". А ето какво ще "изяде главата" на Кръстаич според Петър Курдов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички