Селекционерът на Унгария похвали националите ни и заяви каква игра очаква от тях


Селекционерът на Унгария похвали националите ни и заяви каква игра очаква от тях
Снимка: Getty Images

763 0

Селекционерът на Унгария Марко Роси коментира идните двубои на отбора му, които са срещу България и Естония. И докато тази с естонците е приятелски мач, то срещата с „лъвовете“ е от квалификациите за Евро 2024 и е в понеделник, 27 март.

Селекционерът не очаква защитна игра от националите ни

Марко Роси е вторият, който обръща внимание в промяната в нашия отбор, както и че не се разчита на защитна игра. Селекционерът на националния отбор на Черна гора Миодраг Радулович също изрази подобно мнение, като акцентира върху агресивната игра под ръководството на Младен Кръстаич.

"Не трябва и за минута да си мислим, че България идва в Будапеща да се защитава. Отскоро имат нов наставник, веднага промениха тактиката, атакуват, пресират високо. Изобщо не е сигурно, че ще притежаваме топката повече от тях, но трябва да опитаме, разбира се. В дадени периоди от мачовете срещу по-сериозните съперници сме ги принуждавали да се бранят дълбоко в тяхната половина, сега бих искал да видя повече от това", заяви Роси пред медиите в Унгария.  Междувременно в Сърбия отписаха шансовете на България за Евро 2024.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от БАЛКАНИ

Сценарият с двете ЦСКА напът да се повтори в съседно на България първенство

Румънският футбол е напът да повтори неприятно постижение на българската Първа лига. Става въпрос за прецедента...

Реклама
Най-четени новини

виж всички