Ивайло Чочев е готов да се завърне в националния отбор, но не е разговарял с Кръстаич


Ивайло Чочев е готов да се завърне в националния отбор, но не е разговарял с Кръстаич
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА 1948

1723 0

Националният селекционер Младен Кръстаич не е разговорят с Ивайло Чочев относно негово участие в предстоящите квалификации за Евро 2024 с отбора на България. Това призна голмайсторът на ЦСКА 1948, който има 17 гола от началото на сезона.

Чочев е готов отново да играе за националния отбор

"Така е преценило треньорското ръководство в този момент да не бъда повикан в националния отбор, но от мен се иска само едно – да продължавам да играя добре, да показвам добри игри и в даден момент, ако те преценят да ме извикат, аз съм готов и съм насреща да играя отново за националния отбор", заяви Чочев пред Нова тв.

Според Чочев националите ни имат шансове за класиране на финалите на турнира в Германия догодина, като определи, че най-важният мач е този с Черна гора. "Няма тези големи фаворити, които срещнахме в другите квалификации като Англия, Италия и Франция. Сега имаме добра сплав от млади футболисти и няколко по-опитни и шансовете, според мен, са доста големи. Най-важният мач е първият с Черна гора – да победим, да тръгнем с три точки и мисля, че това ще даде увереност на момчетата и за гостуването в Унгария“, допълни още Чочев. Не е изключено Кръстаич да направи любопитна промяна в състава като смени титулярния вратар Даниел Наумов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички