Селекционерът на Литва похвали сериозно България, но и се закани на „лъвовете“


Селекционерът на Литва похвали сериозно България, но и се закани на „лъвовете“
Снимка: Getty Images

1746 0

Селекционерът на Литва Едгарас Янкаускас даде пресконференция преди утрешната евроквалификация срещу националния отбор на България. Двубоят от Група „G“ е от 16 часа.

Бившият нападател на Порто подчерта, че селекцията на Младен Кръстаич е загубила незаслужено от Черна гора на старта на квалификационния цикъл. „Лъвовете“ паднаха с 0:1 от черногорците в Разград.

ИЗЧЕТКВАНЕ ОТ СЕЛЕКЦИОНЕРА НА СЪПЕРНИКА

"България записа неуспешни резултати срещу Унгария и Черна гора, защото загубиха. Но имаха много шансове да вкарат. Особено в мача с Черна гора те заслужаваха повече от загуба. Контролираха топката, имаха повече възможности за гол в цялата среща", заяви на брифинга Янкускас.

„Това е един млад и солиден отбор. Може би рискуват повече от нужното с толкова млади играчи. Но освен че са млади, те са и талантливи и може би в бъдеще ще правят много добри игри", допълни специалистът.

ЗАКАНА ЗА ПОБЕДА

"Както всеки път, очаквам да спечелим мача. Искам да сътворим една незабравима вечер за нашата публика и да отворим една нова страница в историята на нашия отбор", каза още Янкаускас.

От литовската федерация са уверени, че за двубоя утре от 16:00 часа българско време стадион "Дариус и Гиренас" ще се напълни почти изцяло. Обновеното съоръжение е с капацитет 15 315 места.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дерменджиев каза пред SL трябва ли да бъде уволнен Кръстаич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички