С всички средства: Хърватин хвана Кирилов за топките, само и само да го спре (СНИМКА)


С всички средства: Хърватин хвана Кирилов за топките, само и само да го спре (СНИМКА)

2821 0

Българският национален отбор по футбол записа "юбилеен" 20-и мач без победа като гост, след като представителният тим на страната ни допусна обрат и поражение с 1:2 от Хърватия в Катар. 

"Лъвовете" всъщност изиграха отличен двубой и дори поведоха с гол на Десподов, но след като Кирил извърши чудовищна глупост и в радостта си си изкара червен картон (втори жълт за сваляне на фланелката). 

Глупостта на звездата на Лудогорец обаче не беше единствената в мача, както журналисти в Хърватия са забелязали по време на срещата. 

Десподов или Цалета-Цар - чия "изява" беше по-глупава? 

Дуйе Цалета-Цар беше може би най-слабият играч на Хърватия в мача срещу родните представители, като всяка втора негова намеса беше фаул и е цяло чудо, че беше изгонен от игра чак 15-ина минути след старта на второто полувреме. 

Тогава заради фаул срещу Десподов защитникът най-накрая получи втори жълт картон. Първото официално предупреждение беше за много грубо нарушение срещу Ради Кирилов. 

Това, което обаче остана (почти) незабелязано, бе действието на Цалета-Цар към областта на слабините на крилото. Той се "разминава" с офанзивния ни играч при шпагата си и, явно използвайки всички средства, хваща национала на България за "най-милото" му. 

За съжаление, към статията не можем да прикачим видео, но пък ето и кадър от любопитния момент: 

От друга страна, провинението на Десподов беше далеч по-скандално, след като в радостта си си изкара червен картон, което в крайна сметка "изравни паритета" по брой футболисти на терена за двата отбора и помогна на Хърватия да стигне до пълен обрат. 

Действията на голмайстора ни "впечатлиха" журналисти на Острова, които се подиграха жестоко с Десподов (подробности в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички