Лечков с взривяващ коментар за протестите срещу БФС: Двама олигарси си мерят влиянието


Лечков с взривяващ коментар за протестите срещу БФС: Двама олигарси си мерят влиянието
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3142 0

Йордан Лечков, вицепрезидент на БФС, направи изключително любопитен коментар след поражението на националния отбор на България от Хърватия с 1:2 в Доха. Той засегна и актуалната тема с протестите, които се вихрят се вихрят срещу футболната ни централа. Лечков отсече, че УЕФА и ФИФА признават Конгреса, проведен на 12 октомври миналата година, когато Борислав Михайлов запази шефското си място.  

„Треньорите ще дават оценка за играта на отбора. По глупав начин изпуснахме аванса си. Дано Десподов си вземе поука. Във важна среща останахме с човек по-малко. Аз съм доволен от старанието. Без да подценявам факта, че играхме с резервите на Хърватия. Винаги сме говорили, че постоянството идва с класата. Когато играеш с големи и ги биеш, ставаш голям“, започна коментара си Лечков.

„Повече игрова практика ще помогне на Янков. Ако играе повече в клуба си ще му е от помощ", подчерта той.

„Не ни се отрази случващото се в София. Продължава се с глупостите. Протестите не ни притесняват. В свободна държава живеем. Протестите на кого са? Аз не знам. Два клуба или два олигарха си мерят влиянието, ние сме косвена жертва. На 12 октомври имаше конгрес, признат от УЕФА и ФИФА", обяви Лечков по актуалната тема, разтърсваща футбола ни през последните дни.

"Добре бяхме посрещнати от всички – катарци, хървати. Не се месим в работата на съда. От началото говоря – следете Устава. Получава се параграф 22“,  завърши легендарният халф.

Наскоро Лечков даде съвет на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички