"Резултатите са важни, не как играеш": Кръстаич с няколко думи точно преди мача със Сърбия


"Резултатите са важни, не как играеш": Кръстаич с няколко думи точно преди мача със Сърбия
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

875 0

Старши треньорът на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич говори непосредствено преди двубоя със Сърбия в Разград. Той е част от квалификациите за Евро 2024, като към момента сме последни в групата с 1 точка от 3 мача.

Ново поражение за "лъвовете" ще намали значително още повече и без това поизчезващите изгледи за класиране на първи голям форум от 20 години. Срещу тях обаче е лидерът в групата Сърбия.

Кръстаич призна, че неговите сънародници са най-добрият отбор в групата, но въпреки това заключи, че невинаги фаворитите продължават и че България има своя шанс.

"Знаете как е във футбола, резултатите са важни, а не как играеш. Имахме шансове срещу Черна гора и Литва, а това вече е без всякакво значение. Сърбия е най-добрият отбор в нашата група, но това не означава автоматично, че ще спечелят, защото невинаги фаворитите побеждават" - бе краткият му последен коментар преди Сърбия.

Двата тима ще играят един срещу друг на "Хювефарма Арена" в Разград, като срещата започва в 21:45 часа българско време. Ще можете да следите квалификацията за Евро 2024 България - Сърбия НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички