Редица български грандове подкрепиха Тошко Неделев след инцидента


Редица български грандове подкрепиха Тошко Неделев след инцидента
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

2407 0

Море от съпричастност към капитана на Ботев Пловдив - Тодор Неделев. Халфът бе тежко ранен през изминалата нощ в Грузия, където се намира националният отбор. Подкрепа изрази дори и вечният съперник на "канарчетата" Локомотив Пловдив. "Смърфовете" използваха социалните мрежи, за да пожелаят бързо възстановяване на българския национал. 

"Националът на България и капитан на Ботев Пловдив Тодор Неделев пострада при пътно-транспортно произшествие в Грузия. Впоследствие той е бил откаран с линейка в болница и опериран по спешност.

ПФК Локомотив Пловдив пожелава на Тодор Неделев, който е достоен съперник на терена, успешно възстановяване и скорошно завръщане!", написаха от елитния пловдивски клуб.

Съпричастност изразиха и от ЦСКА, Пирин, Лудогорец и ЦСКА 1948.

"Връщай се бързо, Тошко!

Желаем бързо възстановяване на Тодор Неделев, който пострада по време на вчерашната катастрофа между автобусите, превозващи националния отбор.

Щастливи сме, че състоянието му е стабилно и се надяваме съвсем скоро отново да играем срещу един от големите таланти на българския футбол и достоен съперник в качеството му на капитан на Botev Plovdiv.", споделиха от "Българска армия".

"Бързо възстановяване, Тодор Неделев! Неделев е пострадал при катастрофата на националния отбор на България в Грузия късно снощи. Полузащитникът е претърпял операция по спешност в местна болница. ФК Пирин пожелава бързо възстановяване на Неделев! Чакаме те не терена, момче!", пожелаха от Пирин.

"Бързо възстановяване, Тошко! Ще се видим скоро на терена!", написаха от Разград.

"ЦСКА 1948 изразява своята подкрепа към Тодор Неделев! Достоен съперник със силен характер! Всички ти пожелаваме бързо възстановяване, Тошко! С теб сме!", пък бе посланието на ЦСКА 1948.

Вижте състоянието на играча, след като го оперираха в Грузия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички