След катастрофата: Оперираха успешно Тодор Неделев


След катастрофата: Оперираха успешно Тодор Неделев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2222 0

 

Халфът на националния отбор и Ботев (Пд) Тодор Неделев е в стабилно състояние, но минава обстойни прегледи в болницата в Тбилиси. Това съобщи "Труд" след тежкият пътен инцидент, който претърпяха родните национали на път за хотела си от летището в грузинската столица. По информация на БГНЕС не е ясно дали може да се наложи оперативна намеса.
Неделев е бил в първия от двата автобуса, превозващи футболистите ни. Той е седял на задните седалки, когато вторият автобус се е блъснал в първия, затова е пострадал. Пострадал е в областта на главата. 
Лекарят на националите Бисер Бочев следи състоянието на звездата на Ботев (Пловдив).Сред причините за инцидента се споменава мокра настилка, въпреки че първоначалната информация, дошла от "Блиц", беше за несъобразена скорост от страна на водача на втория автобус. 
Българският тим гостува на Грузия в неделя, 12 юни, от 19.00 часа. 

Халфът на националния отбор и Ботев (Пд) Тодор Неделев е в стабилно състояние, след като е бил опериран в Тбилиси. Операцията е продължила над 2 часа и се е наложила заради парче стъкло, забило се в главата на национала, съобщава "Дарик". Това се случи след след тежкият пътен инцидент, който претърпяха родните национали на път за хотела си от летището в грузинската столица. 

Неделев ще остане една седмица под лекарско наблюдение в грузинската столица. Той е бил в първия от двата автобуса, превозващи футболистите ни. Седял е на задните седалки, когато вторият автобус се е блъснал в първия, затова е пострадал. Пострадал е в областта на главата. 

Лекарят на националите Бисер Бочев следи състоянието на звездата на Ботев (Пловдив). Сред причините за инцидента се споменава мокра настилка, въпреки че първоначалната информация, дошла от "Блиц", беше за несъобразена скорост от страна на водача на втория автобус. 

Българският тим гостува на Грузия в неделя, 12 юни, от 19.00 часа. Еуфорията в Грузия за мача е огромна - подробности тук. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички