Ботев Пловдив благодари на лекарите, че спасиха Тодор Неделев


Ботев Пловдив благодари на лекарите, че спасиха Тодор Неделев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1828 0

Ботев Пловдив благодари на лекарите в болницата в Тбилиси, както и на д-р Бочев и екипа на БФС и националния отбор за оказаното съдействие на Тодор Неделев, както и за своевременното информиране на "жълто-черния" Клуб относно случващото се с капитана на отбора.

Припомняме, че полузащитникът претърпя пътен инцидент заедно с националния отбор на България на път за хотела в грузинската столица, където утре нашите гостуват на Грузия в двубой от Лигата на нациите. Неделев бил със счупен череп, като операцията, която минала успешно, продължила около два часа.

Междувременно, редица български клубове, сред които и Левски, пожелаха бързо възстановяване на футболиста на Ботев.

Ето и официалното изявление:

„Тодор Неделев претърпя успешна операция след пътния инцидент в Тбилиси. Интервенцията стартира малко преди 1:00 часа българско време и продължи около 2 часа.

Капитанът на "канарчетата" бе със счупен череп и бе подложен на операция в болница в грузинската столица. В следващите дни Неделев ще остане в лечебното заведение, където ще бъде подложен на възстановителни процедури.

ПФК Ботев Пловдив благодари на лекарите в болницата в Тбилиси, както и на д-р Бочев и екипа на БФС и националния отбор за оказаното съдействие на Неделев, както и за своевременното информиране на "жълто-черния" Клуб относно случващото се с нашия капитан.

Пожелаваме на Тодор Неделев бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена, където да прави любимото си нещо - да радва "жълто-черните" сърца с красивите си и магически отигравания!“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички