Отлични новини! Неделев е бил опериран от невероятен неврохирург


Отлични новини! Неделев е бил опериран от невероятен неврохирург
Снимка: БГНЕС

3697 0

Българският национал Тодор Неделев, който бе ранен миналата вечер, e бил опериран от не кого да е - Професор Шота Ингороква. Младият, но много популярен неврохирург, не е бил на смяна по време на инцидента, но е бил извикан по спешност в отделението, за да се погрижи за състоянието на българския футболист.

Най-важното нещо е, че няма хематом и кръвонасядания след операцията, отбелязали от медицинския екип на болницата в грузинската столица.

Към момента Неделев е под упойка и ще бъде събуден към 12.00 часа българско време. Предполага се, че халфът ще остане хоспитализиран около десет дни. Професор Ингороква работи към австрийски университет, където е поканен заради качествата си и често пътува между алпийската страна и Тбилиси.

Инцидентът се случи рано тази сутрин, след полунощ българско време, когато двата автобуса, превозващи българските национали, се удариха в тунел. Всички освен Неделев, са невредими, са се прибрали в хотела с уплаха.

Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов потвърди пред БТА, че ситуацията е наред. Той е уведомил българското посолство за инцидента.

Вижте дали ще се играе мачът с Грузия, за който пътуваха "лъвовете"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички