Иванов за Кръстаич: Нещата се стиковаха и се получи химия между нас


Иванов за Кръстаич: Нещата се стиковаха и се получи химия между нас
Снимка: Team Bulgaria

1911 0

Помощникът на Младен Кръстаич в българския национален отбор - Иван Иванов, обсипа с похвали сръбския специалист. Бившият национал изрази оптимизъм за отбора под ръководството на именития треньор.

"В спорта е хубаво, когато се постигат определени успехи и резултати. През последните няколко години игровия облик на отбора бе настроен дефанзивно и минорно. Победата срещу Гибралтар бе задължителна, тази срещу Северна Македония бе добре дошла.

Едноседмичният лагер, който проведохме, помогна да променим настроението на играчите от психологическа гледна точка към по-офанзивен стил на игра. Мисля, че се получи. Дори резултатът срещу Северна Македония да не беше положителен, енергията, организацията в играта и настроението на футболистите бе позитивно", коментира той пред БНТ.

"Средата около националният отбор ще се подобри. Голяма част от футболистите ги познавам. Виждаше се, че са мотивирани. От първия ден дисциплината бе на високо ниво. Нещата се стиковаха и се получи химия между нас.

Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб. Той вдъхва респект и увереност. Много силен характер е. Хората, които владеят нещата и контролират събитията, се намесват когато трябва. Някои хора имат харизма и аура и нещата просто се случват около тях", допълни 34-годишният Иванов. А ето какви нови правила е въвел Кръстаич в тима на България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички