Психологическа война! Северна Македония с мощна атака срещу България преди мача в Лигата на нациите


Психологическа война! Северна Македония с мощна атака срещу България преди мача в Лигата на нациите
Снимка: БФС

3013 0

Психологическа война се разрази преди мача между националния отбор на България и Северна Македония от турнира Лига на нациите. Селекцията на Ясен Петров приема югозападните ни съседи в четвъртък. Двубоят ще се проведе на стадиона на Лудогорец "Хювефарма Арена".

Именно в тази връзка в Северна Македония ни жегнаха жестоко. Комшиите не са останали никак доволни от предоставените условия в Разград.

"Източният ни съсед поиска да избяга, колкото се може по-далеч от нашите граници, затова реши да изиграе първия си официален мач с Македония далеч от София - именно в Разград", пише северномакедонското издание vecer.mk.

"Футболистите, професионалният щаб и цялата делегация летят с чартърен полет Скопие - Варна, откъдето ще пътуват с автобус до Разград. Условията за настаняване не са много добри, въпреки че стадионът на Лудогорец е по всички критерии на УЕФА и ФИФА. Интересното за дневния полет е, че освен собствен готвач, чартърът ще превози към България и хранителни стоки за играчите. Нищо не е оставено на случайността. Но това е Разград, а не София или някой друг от по-големите градове в съседката ни, с които нямаме добри отношения през последните няколко месеца, продължава с нападките медията.

Градът е малък. Поради тази причина делегацията ще бъде във Варна, журналистите в Шумен, а играчите ще се намират в малкия град в североизночната част на България. Все едно приемаме българите в Ресен, делегацията им е в Охрид, а журналистите в Битоля. Ще е добре да помислим какво и как за двубоя през септември, когато сме домакини на България", критикува още изданието, което явно призовава за подобни ответни мерки за двубоя в Северна Македония.

Междувременно Попето захапа националния селекционер Ясен Петров.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички