Илиян Стефанов с първа повиквателна от Ясен Петров, Левски с пет българи в националния отбор


Илиян Стефанов с първа повиквателна от Ясен Петров, Левски с пет българи в националния отбор
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2169 0

Футболистът на Левски Илиян Стефанов получи първата си повиквателна за мъжкия национален отбор на България. Той бе повикан от Ясен Петров в разширения състав за предстоящите двубои от Лигата на нациите.

24-годишният полузащитник става 26-ият футболист в списъка на селекционера. Халфът става и петият играч на "сините" в групата за мачовете с Република Северна Македония, Грузия и Гибралтар след вратаря Николай Михайлов и поливалентните  Георги Миланов, Андриан Краев и Филип Кръстев. Стефанов ще се присъедини към лагера на "лъвовете" в края на тази седмица, който ще проведе в Разград. Там ще се изиграят и предстоящите двубои от турнира на УЕФА.

На 2 юни възпитаниците на Ясен Петров стартират участието си с домакинство срещу Република Северна Македония, три дни по-късно играят с Грузия, а на 9 юни гостуват на Гибралтар. Серията от срещи приключва с визита на Грузия, която ще се изиграе на 12 юни.

Вижте как коментира феновете на Левски Кирил Деспосов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички