Ивелин Попов за Ясен Петров: Не обичам такива хора, не е мъжко


Ивелин Попов за Ясен Петров: Не обичам такива хора, не е мъжко
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3434 0

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов обясни защо няма изглед скоро да се върне при "лъвовете". Той заяви, че е разговарял със селекционера на България само веднъж и за кратко, след като бе запитан дали тази страница е окончателно затворена за него. 

"Страницата не е затворена. Казах го и на пресконференцията преди няколко дена. Просто с господин Петров нямаме диалог. Имали сме един телефонен разговор от порядъка на две минути. След това, доколкото чувам, през други хора питал за мен. Аз такива хора не обичам. Ако има някой нещо да ми казва, винаги съм отворен. Могат да ми се обадят и да ми кажат", коментира Попов пред "Дарик". 

"Явно в мое лице не вижда човек, който може да му помогне. Нито се сърдя, нито го упреквам, но тези неща, които ходи да ги говори по други места, не ги обичам. За мен това отношение не е мъжко и достойно", допълни новата звезда на Левски.

"Разбира се, че следя какво се случва в националния отбор. Мога само да пожелая успех на момчетата и треньорите. Да се надявам да са извикали най-точните хора да налучкат състава за мача със Северна Македония", каза още халфът. А ето програмата на България в Лига на нациите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички