Треньорът на България Ясен Петров обяви: Дойде времето за резултати


Треньорът на България Ясен Петров обяви: Дойде времето за резултати
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2673 0

Старши треньорът на националния ни отбор по футбол - Ясен Петров, даде интервю пред "Арена спорт" броени дни преди първия мач на "лъвовете" от турнира Лига на нациите. България стартира участието си в Група "С" с домакинство на Северна Македония (2 юни, 19:00 часа), а мачът ще се проведе на стадиона на Лудогорец в Разград:

"Надявам се на голям фенски интерес и подкрепа. Ако не си поставяме големи цели - не виждам как ще израстваме като отбор. Целта досега беше да подмладим отбора, сега вече имаме добра сплав между опит и младост. Дойде времето за резултати".

"Преди малко имахме видео разбор от мача с Хърватия, надявам се да сме извадили поуките и отборът ни да играе по друг начин на 2 юни срещу Северна Македония. Думичките, които ми влизат в главата са 'агресивни', 'дръзки' и 'умни'", започна Джанини, а след това бе попитан за ситуацията около Георги Йомов и разкри, че нападателят на ЦСКА е получил лека контузия:

"Ние го подкрепяме изцяло. Вчера стана една лека контузия, надявам се, че ще се възстанови, той е част от нашия отбор и се надявам, че ще помогне".

"В момента в световния футбол нещата са много изравнени. Италия не успя да се класира за Световно първенство, а е европейски шампион. Не искам да мисля за Грузия и Гибралтар, сега мислим за 2 юни, а след това за другите отбори", добави Ясен Петров и завърши по следния начин:

"Този отбор има нужда от подкрепа, има нужда да изпита това чувство на собствен терен да има публика, която да го вдига в трудните моменти".

ПЪЛНА ПРОГРАМА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ + ГРУПАТА ОТ ИГРАЧИ 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички