Стана ясно с какви думи Стърлинг е запалил скандала с Гомес


Стана ясно с какви думи Стърлинг е запалил скандала с Гомес
Снимка: Guliver/GettyImages

7248 0

Крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг е инициаторът на скандала с защитника на Ливърпул Джо Гомес, заради който първият бе изключен от националния отбор на Англия за мача с Черна гора. Стърлинг е бил недоволен от развоя на дербито между двата клубни отбора миналия уикенд, затова се е държал грубо със съотборника си в националния тим.

Според "Sky Sports", Стърлинг е дошъл на базата на Англия след Гомес и когато го е видял, е отишъл при него и му е казал: "Мислиш се за голямата работа сега?". останалите играчи са помислили, че крилото се шегува, но Стърлинг е посегнал да хване Гомес за гушата. Играчът на Ливърпул е реагирал гневно и се е наложило останалите играчи да разтървават двамата.

Впоследствие капитанът на мърсисайдци Джордан Хендерсън е влязъл в ролята на умиротворител и е разговарял с играча на Манчестър Сити, който си е бил приготвил багажа и се е канел да напусне лагера на националния отбор. Както е известно, Ливърпул победи Манчестър Сити с 3:1 и поведе с 9 точки на върха във Висшата лига. Вижте в този материал как впоследствие Стърлинг се извини за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички