Подценява ли ни? Ас на Унгария сравни България с Естония: Българите само малко повече атакуват


Подценява ли ни? Ас на Унгария сравни България с Естония: Българите само малко повече атакуват
Снимка: GettyImages

1218 0

Халфът на Унгария Балинт Вечей направи любопитно изявление преди мача с България от евроквалификациите. Очакванията са 29-годишният халф на Ференцварош да започне като титуляр срещу „лъвовете“ на Младен Кръстаич.

Той постепенно се превърна в един от любимците на селекционера Марко Роси. Вечей игра като титуляр в контролата срещу Естония, спечелена с 1:0 като загрявка за мача с родните „трикольори“.

Българите играят в подобен стил. Имат малко повече атакуващи играчи, но системата им съвпада с тази на естонците. Имаме нужда обаче да дадем повече от себе си срещу българите, отколкото в контролата. Ще бъде остър мач, ще има голям натиск върху отбора, но това може да извади още допълнителни качества от момчетата и се надяваме да спечелим срещу българите. Ние се справихме добре с напрежението напоследък, виждате резултатите от Лигата на Нациите. Сега обаче трябва да играем в различен стил от този срещу големите отбори. Контролата срещу естонците също послужи за тази цел", заяви Балинт Вечей, цитиран от „БТА“.

Унгария посреща България от 21.45 часа утре на стадион "Пушкаш Арена"  в Будпеща. Двубоят е  първото изпитание за „маджарите“ в Група G на Европейските квалификации.

А ето какво обяви Марко Роси преди сблъсъка между двете селекции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички