Петър Занев: Ще изглеждаме по друг начин срещу Унгария


Петър Занев: Ще изглеждаме по друг начин срещу Унгария
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1565 0

Капитанът на България в мача срещу Беларус - Петър Занев, сподели, че срещу Унгария "лъвовете" ще изглеждат много по-добре и ще поправят грешките, направени в днешната контрола на стадион "Васил Левски". Защитникът на ЦСКА призна, че липсва креативност в нападение, а за финал изрази яда си към факта, че тревата на стадиона не е била поддържана. 

"В по-голяма част от мача владеехме топката, като това беше основната ни цел. Повечето от момчетата са млади и този мач така трябваше да сверим часовниците. Трябва много работа. Владеехме топката, но ни липсваха последният пас и завършващият удар. Не намирахме верния път към вратата. Те ни вкараха след рикошет. Второто полувреме техните ситуации дойдоха от наши грешки", категоричен беше капитанът на отбора поне в този мач и уточни, че не е взето решение за капитанската лента. 

"Бях избран само за този мач, още не съм капитан на този отбор. Важното е да се подготвим добре за предстоящия двубой от баражите. Ивелин Попов липсва много на отбора. Всеки един добър футболист липсва на този отбор. 

Треньорът ще каже какво трябва да се подобри. има много неща, върху които трябва да работим. Не мисля, че срещу Унгария ще атакуваме толкова и няма да има толкова свободни пространства срещу този отбор. Надявам се стадионът да се напълни. Както винаги, очакванията са големи към нас. И аз очаквах тревата да е в добро състояние, но не беше. Какво да направим - в България сме", допълни Занев.  Какво каза Георги Дeрменджиев след поражението от Беларус четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички