Оставка ли? Според Йордан Лечков "обстановката" не е предизвикана от БФС, от УЕФА благодарили


Оставка ли? Според Йордан Лечков "обстановката" не е предизвикана от БФС, от УЕФА благодарили
Снимка: БФС

5277 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков не изненада с изказванията си след мача, като не подаде оставка. И дори не даде знак, че може да се стигне до подобно нещо. Според него дори са получили благодарности от УЕФА и не коментира ескалацията на напрежение извън стадиона.

Без и дума за оставка

"Играе в момента националния отбор, не играе Лечков или Михайлов. Момчетата играха добре, честитя на унгарците, че се класираха. Нов треньор, нов тласък. Всеки гледа да са му чисти ръцете", заяви Лечков.

Освен това за пореден затвърди версията на БФС, че УЕФА е отговорна за решението без публика на стадиона и дори са благодарили след мача! "Току-що се разделям с хората от УЕФА, те благодариха и казаха, че решението е било правилно. Момчетата и отборът имаше нужда от нормалните и добрите фенове. Ние също имаме нужда от тях, но нямаме нужда от такива фенове.

Това не е нормална обстановка, но не сме я предизвикали или продиктували ние. Добре, колко фенове бяха. 500. Ако искате да говорим сериозни неща - оставам, ако не - тръгвам”, каза още Лечков. Борислав Попов пък показа доста нагло отношение, като се изниза без да каже и дума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички