Оператор към Саутгейт: Ходи се ш*бай (ВИДЕО)


Оператор към Саутгейт: Ходи се ш*бай (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

7932 0

Позицията на Англия и Гарет Саутгейт за поведението на феновете на стадион "Васил Левски" може да беше крайна, но в никакъв случай незаслужена, след като играчи на "трите лъва" станаха обект на расизъм от шепа хора сред 20-те хиляди привърженици по трибуните. Но скандалите продължиха и в минутите след полунощ. 

По време на пресконференцията си селекционерът на Англия беше категоричен, че трябва да се действа безкомпромисно срещу проявите на расизъм и е очарован от реакцията, която са показали неговите възпитаници и най-вече дебютанът Тайрън Мингс. Български журналист обаче изобщо не хареса думите на Саутгейт и му опонира по расисткия скандал. 

"Това, което казвате, е абсолютна лъжа. Много трудна ситуация? Много тежки условия? За какво говорите? Преувеличавате - мачът беше напълно приятелски", изказа се българският представител на медиите, а Саутгейт очевидно се изненада от думите му, но не пожела да влезе в словесен спор с журналиста. 

Още по-скандално поведение обаче е имал оператор на една от медиите, снимащи пресконференцията. Журналист на Sky Sports информира след пресконференцията, че операторът до него е смъмрил звучното "Fuck Off" по адрес на селекционера на Англия. 

В същото време обаче някои таблоиди на Осторова заклеймиха целия български народ за сцените на стадион "Васил Левски" (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички