Несравнимата реакция на Стоичков, когато Божинов дойде изрусен в националния отбор


Несравнимата реакция на Стоичков, когато Божинов дойде изрусен в националния отбор
Снимка: Instagram

8210 0

Бившата футболна звезда Валери Божинов разказа любопитна история, свързана с времето, в което работи в националния отбор под ръководството на Христо Стоичков. Той се върна към времето, в което е можел да премине в Барселона и Камата е щял да му съдейства. 

"Няма да забравя след Европейското - Стоичков обявява състава за националния отбор, а аз се връщам от Италия и се бях боядисал в русо. Попита ме имам ли машинка и ми каза, че имам точно 10 минути да се подстрижа нула номер. Отидох и ме подстригаха, въпреки че прическата ми бе от 2 дни", призна Божинов в предаването "На кафе".

"Имал съм много треньори, всички са били важни и съм научил много. Любим, който винаги съм уважавал и ценял, това е Христо Стоичков. Той беше на националния отбор, за малко да ни класира на световно. Той ми беше като баща, от гледна точка, че много ми беше помагал", разказа бившият нападател.

"Беше дошъл на крака да ме вземе в Барселона. Бях лоялен към италианците. Ако върнеш лентата назад и сега ти се обадят Барселона и дойде Христо Стоичков, със сигурност ще погледнеш по друг начин на нещата", допълни бившият национал, който се готви да стане треньор или спортен директор. А ето как се забавляваха Стоичков и Божинов през 2015-а.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички