Божинов обяви за какво най-много съжалява в кариерата си


Божинов обяви за какво най-много съжалява в кариерата си
Снимка: Lyuba Filipova / LAP.bg

6427 0

Нападателят Валери Божинов сподели за какво съжалява в богатата си футболна кариера. Футболистът, който се раздели с Левски и в момента тренира със Славия, призна, че не е загубил надежда отново да облече националната фланелка на България.

"Доста грешки направих в моя живот и не ги крия. Стоичков е №1, няма какво да си кривим душата, следват Бербатов и Стилиян Петров, както и Мартин Петров, и хайде и аз. Нали говоря за моето поколение. Съжалявам за това, че не станах като Христо Стоичков", заяви Божинов пред БНТ.

"Най-голямото нещо е да играеш за родината си. Докато съм жив и играя като футболист, винаги трябва да вярвам. Винаги стават чудеса", допълни нападателят. Ето как наскоро той намигна на селекционера Ясен Петров.

Той се извини на бившите си съотборници в Левски в ефира. Предаването е записано докато още е бил играч на "сините". "Може би тук е моментът да се извиня на съотборниците си за арогантността, която имам в дадени моменти. Затова искам да се извиня, ако съм бил краен", посочи Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички