"Не можете да организирате и семейна почивка": Унгарската федерация съсипа БФС от критики


"Не можете да организирате и семейна почивка": Унгарската федерация съсипа БФС от критики
Снимка: facebook/PresidentOfBulgarianFootballUnionBorislavMihaylov

2071 0

Сагата около провеждането на евроквалификацията между България и Унгария намери своя край. "Маджарите" ще бъдат приети на националния стадион "Васил Левски", какъвто бе и първоначалният план.

Прочухме се отново

Срамът обаче остава. В Унгария, а и по цял свят разбраха за безумията, случващи се в родния футбол. "Несериозно, неспортсменско и безпрецедентно" - така Унгарската футболна федерация описа поведението на нашата централа.

"Българският футболен съюз постави УЕФА и унгарската федерация в невъзможна ситуация, възползвайки се от факта, че и двете организации са отдадени на спортсменството и се стремят въпросът да бъде решен на терена", това пишат "маджарите" по повод назрелите скандали и продължават.

"Няколко дни преди мача настъпи пълен хаос по отношение мястото, на което трябва да се състои. Това, което организаторите сториха през изминалите седмици, е безпрецедентно, напълно неоправдано и много неспортсменско. По този начин не можете да организирате дори семейна ваканция, камо ли международен мач с голям залог, интригуващ милиони", допълват те.

Към написаното Унгарската футболна федерация добавя, че е била уведомена от УЕФА за окончателния стадион, който ще приеме двубоя. Съобщават също, че срещата все пак ще се състои при закрити врата.

До това решение се стигна, след като кметът на Кърджали постави тежко условие на БФС, за да се проведе мачът там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички