Националният отбор по футбол на България се е разминал с мач срещу Аржентина на Лионел Меси?


Националният отбор по футбол на България се е разминал с мач срещу Аржентина на Лионел Меси?
Снимка: Getty Images

3349 0

Националният отбор по футбол на България е получил предложение от този на Аржентина да се проведе приятелски мач между съставите на Младен Кръстаич и Лионел Скалони, но то е било отказано, тъй като такъв двубой би съвпаднал с програмата на "лъвовете" в Лигата на нациите, пише "Блиц".

Твърди се, че "гаучосите" се опитват да уредят спаринги за края на месец септември, но тогава България има домакинство на Гибралтар (23.09.) и гостуване на Северна Македония (26.09.) в последните си два мача от Лига "С" на надпреварата на УЕФА.

С оглед на това, новият треньор Кръстаич е решил, че е невъзможно да се изправи срещу Лионел Меси и компания. Допълва се още, че контролата е била предвидена за периода между 19 и 27 септември и е имало вероятност да се състои на българска земя.

*Интересно е да се отбележи, че Лео Меси никога не е идвал у нас - нито с националния си отбор, нито на клубно ниво. През сезон 2006/07, когато Левски игра в групите на Шампионска лига и посрещна Барселона на стадион "Васил Левски", Бълхата не попадна в групата на Франк Рийкард за пътуването до София.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Моментът, в който Рамос се опита да изимитира уникално попадение на Меси (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички