Национал на Унгария: От един месец всички мислим за мача с България


Национал на Унгария: От един месец всички мислим за мача с България
Снимка: Lap.bg

985 0

Капитанът на Ференцварош Денес Дибуш, който е повикан и в националния отбор на Унгария за срещата с България, говори преди мача с "лъвовете". Стражът призна, че всички очаквали този мач от близо месец насам.

Тогава "маджарите" завършиха при изненадващо равенство 2:2 срещу Литва. Въпреки че отборът навакса пасив от два гола като гост, то определено резултатът бе разочароващ, тъй като Унгария пропусна да направи огромна крачка към първото място.

Тимът все още е на първата позиция с 14 точки - една повече от втората Сърбия, като западните ни съседи са и с мач аванс. Ето какво още сподели Дибуш пред местните медии:

"Това, което се случва в България, не ни влияе изобщо. От мача с Литва насам всеки мисли за точките, които трябва да вземем в България и за мача, с който да се класираме окончателно. Новините от последните дни придават любопитен цвят на срещата.

Единственото, което обаче ние трябва да сторим, е да се подготвим възможно най-много за мача и да се борим за място на Европейското първенство" - допълни той. Поне на хартия единствено Черна гора може да им развали сметките, Унгария трябва да загуби двата си мача, а черногорците да спечелят своите. Има и пряк сблъсък между тях. Негов съотборник пък призна, че в унгарците няма да има горчивина, дори да победят България без игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички