Борислав Михайлов хвърли вината върху "бивши и безработни футболисти": Напрежението се създава изкуствено


Борислав Михайлов хвърли вината върху "бивши и безработни футболисти": Напрежението се създава изкуствено
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

6828 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов говори за скандалите, които съпътстват България - Унгария и провеждането на евроквалификацията. Без да назовава имена, той прехвърли вината върху искащите неговия пост. Според него именно те създават цялото напрежение, визирайки екипа на Димитър Бербатов.

Напрежението се създава изкуствено

"Напрежението се създава от 2 години и половина изкуствено. Когато има Конгрес, тогава има възможност. Скоро минаха кметски избори в България, знаете, има си организация. Причината да стигнем до това напрежение, са бивши и в момента безработни футболисти", заяви Михайлов пред БНТ.

Относно предния път, когато подаде оставката си: "Политически натиск не съм усетил. Натиск тогава отново имаше от индивиди, свързани с публики и фенски маси. Тогава дори полицията не успя да си свърши работа и хората, които влязоха, направиха белята. Поради тази причина и аз си подадох оставката тогава. Надявам се някой да не използва всичко това като лос, защото всичко прилича на саботаж", коментира Михайлов.

Според него същият "безработен" е отговорен и за виковете "Оставка" по време на двубоите от Първа лига в 18-ата минута. "Това, което пеят феновете в 18-ата минута, е направено от безработен футболист и треньор", като допълни, че вече готви заместника си за нов президент

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички