Национал на Унгария: Няма да има горчивина, ако се измъкнем без игра


Национал на Унгария: Няма да има горчивина, ако се измъкнем без игра
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

800 0

Унгарският национал Адам Наги изрази мнението относно случващото се с квалификацията с България. И по-точно, че мястото на двубоя се промени няколко пъти.

"В днешния модерен свят е много трудно това да се остави извън съблекалнята и да не влезе в съзнанието на играчите. Това е и благодарение на медиите, тъй като се пишат две-три статии със звучни заглавия за всяка реакция. Ние обаче трябва да приемем това", сподели той. 

В Унгария ще приемат всяко едно решение

"Сега ще имаме отборна среща, на която ще си кажем, че щом мачът е в четвъртък според УЕФА, ще се борим. Ако се вземе решение, че е 0:3 за нас, тогава ще го приемем. От професионална спортна гледна точка е по-ценно, ако можем да се борим за класиране на терена. Но ако някой се чуди как се чувствам по този въпрос, няма да има горчивина, ако се измъкнем без игра.

Ситуацията е неприятна, но чувствам, че вложихме сърцето и душата си в квалификационната серия и неслучайно сме на първо място след шест мача. Ще се радваме дори да не играем и оттам нататък ще се съсредоточим върху завършването на серията с добър мач срещу Черна гора пред пълен стадион. Но бихме били много по-щастливи, ако всичко се реши на терена в четвъртък", допълни още той. Последното предложение, което бе дадено и се очаква решение на УЕФА е двубоят да бъде в Кърджали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички