Моци: Искаме на бараж с българите, шансовете са равни


Моци: Искаме на бараж с българите, шансовете са равни

925 0

Звездата на Лудогорец Козмин Моци похвали българския национален отбор, който познава добре, предвид 8-годишния си престой в родния шампионат. акто е известно, България и националния отбор на защитника - Румъния, може да спорят за място на Евро 2020. Това ще се случи, ако "лъвовете" победят Унгария, а северните ни съседи надвият Исландия.

"Българите биха искали да играят с нас, както и ние с тях. Но и двата отбора са направили значителен скок в сравнение с миналото. Надявам се да успеем да играем решителния мач с българите. Бих казал, че имаме равни шансове, още повече че те ще играят у дома. Те имат добри играчи, както и ние", коментира Моци за "Telekom Sport".

35-годишният бранител говори и за възможността Румъния да натурализира двама от чужденците, играещи в първенството ѝ. Моци е на мнение, че националният му отбор е достатъчно качествен. "В България беше нормално да се обаждат на бразилците в нашия отбор, защото те бяха сред най-добрите в първенството и имаха български паспорт", допълни румънецът. А кога може да се изиграе първият бараж вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама