Владислав Стоянов: Всички в Европа надграждат, само България деградира


Владислав Стоянов: Всички в Европа надграждат, само България деградира

7465 0

Бившият национал Владислав Стоянов заяви, че отборът ни има сериозни шансове да победи Унгария в предстоящия бараж за Евро 2020. Вратарят на Лудогорец обяви, че в последните години малките европейски отбори са вдигнали нивото, само България е "леко деградирала".

"Без да се изхвърляме, мисля, че имаме сериозни шансове за мача с Унгария. Ние в България все още живеем със спомените от 94-та година, но слаби отбори в Европа няма вече. Хората навсякъде се развиват и дори футболни джуджета като Малта, Люксембург и Фарьорските острови постигат много по-добри резултати. Всички надграждат, само ние леко деградираме. Георги Дерменджиев обаче е много опитен и смятам, че ще подбере правилните хора. Дай Боже, с подкрепата на публиката да имаме малко късмет и да успеем да се класираме", коментира Стоянов пред "Гонг".

Той коментира и възможните варианти за доиграване на сезона в Първа лига, който бе спрян заради пандемията от коронавирус. "Не мога да кажа как и кога да се доиграе. Като футболист искам да се доиграе, разбира се, всички го искаме. На първо време обаче най-важно е човешкото здраве, така че, мисля, че отговорните за вземането на решението ще намерят най-добрия вариант за запазване на здравето на хората, нас футболистите, както и феновете. Надявам се този вирус да отшуми скоро и да имаме възможност да завършим първенството", категоричен бе той. А защо има възможност България да спечели служебно мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички