Младен Кръстаич е размислил - Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 ще играе за националния отбор на България?


Младен Кръстаич е размислил - Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 ще играе за националния отбор на България?
Снимка: Team Bulgaria

3101 0

Старши треньорът на националния отбор на България - Младен Кръстаич, е променил мнението си по темата "Ивайло Чочев" и ще изпрати повиквателна на играча на ЦСКА 1948 за предстоящите мачове от европейските квалификации, твърди "Блиц".

Както е известно, сърбинът дебютира начело на "лъвовете" през есента на 2022 г., побеждавайки Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0) в последните две срещи от груповата фаза на Лига на нациите.

Последваха успех и реми в приятелски двубои - срещу Кипър (2:0) и срещу Люксембург (0:0), но на 24-ти и 27-и март бяха инкасирани загуби от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3) на старта на квалификациите за ЕВРО 2024. 

30-годишният Чочев не получи повиквателна за нито един от тези 6 мача, въпреки че през настоящия сезон 2022/23 е един от футболистите в най-добра форма и дори оглавява голмайсторската класация в Първа лига с 19 отбелязани попадения. 

Е, това явно ще се промени и Кръстаич ще го повика за гостуването на България на Литва на 17 юни и домакинството на Сърбия на 20 юни. Припомняме, че вчера, 10 май, Ивайло Чочев отбеляза и двата гола срещу Локомотив София, с които ЦСКА 1948 се класира на финал за Купата на страната!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - УЕФА наказа Сърбия и Черна гора, решенията засягат и националния отбор на България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички