Мизерия: В Литва обвиниха в немарливост и арогантност българския национален отбор (СНИМКИ)


Мизерия: В Литва обвиниха в немарливост и арогантност българския национален отбор (СНИМКИ)
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

4208 0

Българският национален отбор по футбол записа нов срамен резултат, завършвайки с равенство 1:1 визитата си от квалификациите за Евро 2024 г. на Литва в събота.

Пак катастрофа

"Лъвовете" играха близо 80 минути с човек повече, но така и не съумяха да обърнат нещата в своя полза. Негативното представяне е довело и до подобни емоции в съблекалнята на тима, която е изглеждала апокалиптично след последния съдийски сигнал.

От това се оплакаха домакините, показвайки кадри на сериозната мръсотия, оставена от родните състезатели в предоставената им стая. Местната медия "15min.lt" разказва за видяното след двубоя.

Немърливост от "трикольорите"

"България не успя да спечели европейска или световна квалификация далеч от своя дом за 17-и пореден път. Това очевидно не беше очаквания от гостите развой на мача. След него не липсваха напрежение и караници в съблекалнята на българския отбор. В крайна сметка, българските национали оставиха мизерия в съблекалнята на чисто новия стадион", пише изданието.

В Литва не пропуснаха да нанесат критики и на националния ни селекционер Младен Кръстаич. Специалистът бе обвинен в арогантно поведение спрямо медиите.

"Младен Кръстаич, селекционерът на отборa, не скри голямото си разочарование след мача. На пресконференцията сърбинът беше очевидно ядосан и отговаряше арогантно на въпросите на журналистите", пише още медията.

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов пък жегна отбора на Литва след ремито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички