Една добра новина за България след ремито с Литва


Една добра новина за България след ремито с Литва
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

4931 0

Страхотна новина е съпътствала завръщането на българския национален отбор от Литва в събота вечер. В прибалтийската страна "лъвовете" записаха реми в третата си квалификация за Евро 2024 и разочароваха, но ситуацията има и положителен развой. 

Какво се случва с националите

Оказва се, че всичко с възпитаниците на Младен Кръстаич е наред и няма контузени сред "лъвовете". Те се изправиха срещу коравия тим на Литва, а лошото време бе друга предпоставка за физически проблеми преди двубоя със Сърбия във вторник, който ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Днес "трикольорите" са били разделени на два лагера по време на единствената тренировка за деня. Заниманието се проведе на базата на Лудогорец и имаше възстановителен характер за играчите, които започнаха като титуляри и тези, които са играли полувреме или повече. Тренировката продължи малко повече от 80 минути.

Минимални проблеми за българите

Някои от играчите имат минимални проблеми, но нищо притеснително, освен напрежение в мускулите или лек дискомфорт. Така за момента не се очертават още казуси от физическо естество, които да бъдат решавани в лагера.

Футболистите, които не играха в събота или влязоха в края на мача, направиха пълноценно занимание. За утре Кръстаич предвижда тактическа тренировка и видеоразбор на Сърбия. 

 Вижте до какво постижение в историята на литовския футбол се стигна при ремито с България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички