Лоши новини за Северна Македония преди мача с България


Лоши новини за Северна Македония преди мача с България
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2341 0

Двама футболисти от националния отбор на Северна Македония отпаднаха от състава за мачовете от с Грузия и България от Лигата на нациите, съобщава Футболната федерация на югозападната ни съседка.

Поради контузии аут от сметките са Стефан Ристовски и Валон Етеми. Преди се разбра, че и Дарко Чурлинов няма да бъде на разположение. Нападателят Тихомир Костадинов и Ердон Даци също няма да бъдат на линия за двубоите, но техните контузии са отдавна.

Ристовски има проблем с ахилесово сухожилие, а Валон Етеми, състезател на турския Истанбулспор, има разтежение на бедрения мускул. На мястото на двамата травмирани Милевски извика един нов футболист и това е бранителят на Шкендия Тетово Егзон Бейтулай, уточняват от федерацията.

Ристовски е капитан на отбора и играе в Динамо Загреб, откъдето съобщиха за травмата му. Това е и причината да не играе вчера в градското дерби с Локомотива (Загреб).

28-годишният Бейтулай играе като десен бек или централен бранител, до момента е носил екипа на страната в 19 срещи.

Селекцията на Северна Македония се събира днес в 18.30 часа на спортен център "Петър Милошевски" за първа тренировка. На 23-и септември те гостуват на Грузия в Тбилиси в среща от група С3 на турнира Лига на Нациите, а три дни по-късно приемат и България в Скопие.

А ето какво обяви изненадващо останалият извън сметките на Младен Кръстаич голмайстор на родната Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички