Георги Иванов обяви целите пред националите в мачовете от Лига на нациите


Георги Иванов обяви целите пред националите в мачовете от Лига на нациите
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP

1258 0

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо обяви целите пред националния отбор по футбол в предстоящите два мача от Лигата на нациите - срещу Гибралтар и Северна Македония.

"Очакваме да видим голяма част от новите футболисти. Нов треньор, който да си направи състава за следващите квалификации март месец. Това ще бъде най-важното. Важно е в момента футболистите да се опознаят, да видят изискванията на треньора, за да можем да започнем едно ново начало, в което съм сигурен, че ще имаме успех", каза Иванов пред БНТ.

Както е известно, "лъвовете" нямат шансове да спечелят групата си. Тимът ни заема временната трета позиция, след като в 4 мача спечели само 3 точки.

"В националния отбор няма мачове без значение. Всеки един мач се играе на върха на възможностите на футболистите. Очаквам и срещу Гибралтар, и срещу Северна Македония отборът да бъде мотивиран и да се поздравим с добра игра и с успех. Тези мачове ще са много важни за изграждането на отбора", отсече Иванов, който води националите в последните им два мача в турнира. Ето я програмата на България в Лига на нациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички