Чочев: Откакто се върнах в България, сега съм в най-добрата си форма


Чочев: Откакто се върнах в България, сега съм в най-добрата си форма
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1516 0

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори за формата, в която се намира, и за националния отбор. Халфът отново обяви, че не се сърди на Младен Кръстаич, че не е повикан за мачовете от Лига на нациите и заяви, че това само го мотивира.

"В момента се намирам в най-добрата си форма, откакто се завърнах в България. Това се дължи най-вече на треньорите, защото водим много добър тренировъчен процес. Това се вижда и на мачовете", каза Чочев пред БНТ.

Към момента бившият футболист на ЦСКА, Палермо и други е лидер при голмайсторите в Първа лига. Той е реализирал 10 попадения за 11-те кръга на шампионата досега.

"Мисля, че всички повикани момчета са добри футболисти и заслужават да са в националния отбор. Мен ме викаха на същите години, на които са те в момента. Желая им успех.

Мисля, че в момента има една много добра сплав от много млади и опитни футболисти, един от които е Ради Кирилов от нашия отбор. Надявам се на едно добре представяне и да запишат победи в следващите два мача", заяви доскорошният национал. Спонсорът на ЦСКА 1948 обаче не може да прости на Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички