Къде да гледаме квалификацията за Евро 2021 между Полша и България?


Къде да гледаме квалификацията за Евро 2021 между Полша и България?
Снимка: BFUNION.BG

9853 0

Младежкият национален отбор по футбол на България е близо до истински подвиг - класиране на Европейското първенство за младежи през 2021 година. Днес, 13 октомври, от 19:00 часа българско време младите "лъвчета" излизат срещу директния си опонент, застанал пред мечтата - Полша.

Възпитаниците на Александър Димитров изостават с 2 точки от днешния си съперник. При победа - те ще го изпреварят и ще му поведат с 1. Тогава по-трудната част ще е извършена. След мача с Полша, България ще се изправи срещу пълния аутсайдер Естония, където се очаква да постигнем победа.

Тези две потенциални победи обаче също няма да ни гарантират класирането на 100%. 5 от 9-те втори отбори в групите ще се класират. Въпреки това, 20-те точки, които бихме натрупали с два успеха, ни поставят в много изгодна позиция. Първи в групата е Русия, която си е гарантирала участие.

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов се присъедини към момчетата на Александър Димитров. Същото важи и за Доминик Янков от Лудогорец. Двамата бяха на разположение на Георги Дерменджиев за представителния тим на България.

Срещата между Полша и България ще се играе в Гданск. Няма информация за това, че директният спор за второто място в Група "Е" ще бъде излъчен по българска телевизия. Полската Tvp sport ще го предава пряко, а освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички