Кръстаич с "предложението на годината": По-добре да закрием българското първенство, ако няма да играят българи


Кръстаич с "предложението на годината": По-добре да закрием българското първенство, ако няма да играят българи
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6351 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Младен Кръстаич, се оплака от случващото се в местното първенство. Сърбинът даде пресконференция преди контролата между Албания и България. 

Приятелската среща ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg от 19:00 часа българско време във вторник. Денонощие по-рано Кръстаич сигнализира, че в Първа лига не играят достатъчно българи. Той направи и сравнение със случващото се в Хърватия и Сърбия. 

В допълнение селекционерът призна, че има подкрепата на възпитаниците си, а с директора в БФС - Георги Иванов - Гонзо, се разбира много добре. 

Решението на проблемите за Кръстаич

"Каквото и да кажа, някой може да го тълкува като оправдание. Сравнете Сърбия и Хърватия. Всички държави са футболни, но вижте колко са чужденците там, вижте колко са в България. Ако няма да играят българи в родното първенство, по-добре да го закрием. Сега и аз се чувствам като Българин. Трябва да се грижим за децата си, а не с колегите ми да ги търсим по Европа и да им вадим паспорти.

Може да пишете каквото искате, но това е истината. Понякога тя боли.

За мен най-важната подкрепа е тази на футболистите. Те са пример дали един треньор си върши работата. Добре работя и с Георги Иванов. С него споделяме еднакви идеи за развитието на българския футбол.

Спортният сектор е важен, а като бивш играч знам, че може да се каже добро или лошо за треньора, като първото е важно. При нас всичко е “лице в лице”, а не си говорим едно, а да правим друго. Няма интриги при мен или играчите", коментира Кръстаич на пресконференцията. 

Вижте още какво сподели Младен Кръстаич преди Албания - България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички