Кръстаич: Дали бъдещето ми е свързано с България? Виждате, че съм тук!


Кръстаич: Дали бъдещето ми е свързано с България? Виждате, че съм тук!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

836 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Младен Кръстаич, говори пред медиите от Тирана, където "лъвовете" ще се изправят утре в контрола срещу местната селекция. 

Сръбският специалист бе подложен на много важни въпроси, предвид съмненията дали още дълго ще продължи начело на "трикольорите". В тази връзка той отговори на питане за бъдещето му с: "Дали бъдещето ми е свързано с България? Виждате, че съм тук". 

Коментарът на Кръстаич

"Имахме малко време да се оправим от шока с Литва. Два дни, в които работихме психологически. Направихме много видеоанализи. Това е част от футбола и не сме на война. Дали бъдещето ми е свързано с България? Виждате, че съм тук! 

За утрешния мач трябва да си дадете сметка, че не играем срещу аматьори, а срещу Албания. Съперникът ни е пръв в своята група. 

Преди година и половина дойдох тук и започнахме да правим нещо ново. Не искам да има напрежение. Ще играем контрола и трябва да бъдем подкрепени. В националния отбор са събрани най-добрите от цялата нация, това е разликата с клубния футбол. Всички трябва да бъдат подкрепени. Не е най-важното дали ще остана, а тези момчета. Те трябва да бъдат подкрепени, Кръстаич няма значение. Говоря за интереса на българския футбол.

Аз съм бил и друг път в подобни ситуации. Ако не успеете да се вдигнете, значи нямате характер. Аз обаче съм успявал. На Балканите или вдигаме хората до небесата или ги сриваме до земята. Няма по-добри от тези момчета. Не хвърляйте напрежението върху тях, а върху мен, ако ще го правите. Доказателство за думите ми са тези на селекционера от Литва. Той каза нещо подобно, както и този на Албания", обясни специалистът.

Вижте кой призна пред SportLive.bg, че би поел националния отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички