Край! Титуляр отпада от сметките на България за сблъсъка с Унгария


Край! Титуляр отпада от сметките на България за сблъсъка с Унгария
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

1843 0

Неприятната новина, свързана с национала Петко Христов се потвърди. Бранителят на Венеция ще пропусне визитата на националния отбор по футбол на България срещу Унгария от квалификациите за Евро 2024.

Той ще бъде извън игра не повече от 5 дни, показа прегледът му днес. Двубоят с „маджарите“ е тази вечер от 21:45 ма са на „Пушкаш Арена“ в Будапеща. Още снощи селекционерът Младен Кръстаич обяви, че Христов по всяка вероятност ще остане извън сметките за мача.

Отпадането му стана факт на 100 %  след прегледа тази сутрин. Установено е, че той има хематом на прасеца и пресечен мускул.

ВИЖТЕ ОЩЕБРУТАЛНО ДВИЖЕНИЕ В КОЕФИЦИЕНТИТЕ ЗА УНГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ

Според лекаря на националния отбор на България, ако травмата се развива по обичайния начин, 23-годишният снажен защитник би трябвало да поднови пълноценни тренировки в началото на следващата седмица.Иначе след разчитането на анализите на GPS-системата, резултатите на Петко Христов като бегова работа, действия в защита и в атака са били много добри.

Вместо него като титуляр тази вечер се очаква да стартира  Пламен Гълъбов, който играе за Макаби (Нетания) в израелската лига.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: В цял свят ТОТАЛНО отписаха България срещу Унгария

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гледка в тренировката на България преди мача с Унгария втрещява феновете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички