След черногорския печал: Срина се коефициентът за България в Унгария


След черногорския печал: Срина се коефициентът за България в Унгария
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

3759 0

След първия двубой на България в квалификациите за Евро 2024, всички се настроиха отрицателно срещу селекцията на Младен Кръстаич. Това до голяма степен е оправдано, след като имаше твърдения, че селекцията на сърбина е превъзхождала Черна гора по всеки показател, но това не отговаря на истината - гостите имаха повече и по-добри положения и заслужено взеха 3-те точки в Разград. 

"Лъвовете" час по-скоро трябва да забравят този двубой, защото следва тежко гостуване в Унгария. Всички сайтовете за спортни залози категорично дават предимство на домакините, но във футбола всичко е възможно, както доказа Казахстан. 

България е абсолютен аутсайдер срещу Унгария 

"Единица" за Унгария изглежда като една от най-сигурните прогнози във футболната програма в понеделник. В Sesame.bg коефициентът за триумф на Унгария е 1.43, докато такава за България - 8.32. Преди мача с Черна гора знак "2" в мача се котираше на коефициенти между 5 и 6. 

Равенството е оценено на 4.48, като това е знакът, получил се между двата отбора при последните гостувания на България в Унгария. 

"Лъвовете" нямат победа над този съперник като гост, а последният мач между селекциите беше в плейофите на Лига на нациите, завършил 1:3 за Унгария на "Васил Левски". 

Какво научихме от Казахстан - Дания? 

Въпреки че статистиката и временната форма подсказват, че Унгария не би трябвало да има проблем срещу България, то в неделя следобед Казахстан демонстрира, че всичко е възможно, особено когато става въпрос за национални отбори. 

Изоставайки от "червения динамит" с 0:2 до почивката, домакините "организираха" един от най-паметните обрати в последните години - от ролята на абсолютен аутсайдер, изоставащ с 0:2, до 3:2 след паметен край на срещата! 

Огромен коефициент за България 

Един от най-високите коефициенти за срещата, които можете да намерите, се намира в Sesame.bg. Българският букмейкър предлага пазар на завишен коефициент - победа на България, като от 8.32 коефициентът е увеличен с почти една единица - 9.08 по време на написването на този материал. 

Срещата влиза и в предложението на компания "летящи коефициенти" за деня, като са увеличени ставките за краен резултат в мача. Тях и още стотици пазари за Унгария - България можете да видите в платформата за онлайн залози и казино игри на българския букмейкър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички