"Качил си се на грешния влак": Фенове на Левски скочиха на Георги Иванов - Гонзо


"Качил си се на грешния влак": Фенове на Левски скочиха на Георги Иванов - Гонзо
Снимка: Lubomir Asenov и Ivan S. Ivanov / LAP.bg

19727 0

Неособено положителни реакции предизвика легендата на Левски и настоящ технически директор към Българския футболен съюз - Георги Иванов, с изказването си неделя вечер.

"Тъжно и срамно"!

Българският национален отбор записа пореден срамен резултат, губейки с човек повече своята евроквалификация срещу Черна гора. Възпитаниците на Младен Кръстаич допуснаха поражение с 1:2, оставайки без победа в своята Група "G" след 5 изиграни мача.

Въпреки всичко това, след последния съдийски сигнал Гонзо излезе пред медиите с озадачаващ коментар. Той сподели мнение, че тимът върви на правилен път и се готви за участието си в Лигата на нациите.

Тези му думи предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи. С позиция срещу шефа на БФС излезе и популярната "синя" Фейсбук страница "100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят". Привържениците на столичния гранд не спестиха критики към легендата на клуба и го призоваха да преосмисли своята длъжност.

Ето какво написаха те онлайн:

"Нещо се случва с хората, когато заемат шефската длъжност в БФС. Въздухът ли е? Водата ли е? Изпаренията?

Георги Иванов - Гонзо е живата легенда на нашия клуб. Собственоръчно е направил цяло поколение деца левскари-победители. От онези, които носят шампионския ген, непримиримостта, биткаджийството и дързостта. Както на терена, така и извън него. От онези, които олицетворяват левскарството. Показа и на много други "легенди" защо не е правилно да плюеш по институцията Левски, дори тогава, когато не ти се е получило и хората са скочили срещу теб. А срещу ръководителят Гонзо, през годините, се изля твърде много от "наши и свои". И често се преминаваха граници.

Шефът в БФС - Георги Иванов, обаче, е неразпознаваема величина. Много е тъжно и много е срамно всичко това, което се случва, и което се избълва от устата на Георги Иванов.

Гонзо, непоискан съвет от един от онези, които са израстнали с възхищението си по теб и по онова, което даваше и беше за Левски. Качил си се на неправилния влак, в грешния вагон, в купе с провалени и опозорени хора, в минало време, които вече по-скоро рано, отколкото късно, ще отекат право на бунището на историята. И ще отнесат със себе си незапомненото дъно на българския футбол, до което ни докараха. Не се излагай повече от чуждо име, Гонзо. Защото се излагаш много... И онези, за които беше и винаги ще бъдеш детският идол на левскарството, истински ни боли.

Винаги един от нас! Оставка на БФС - гробокопачите на българския футбол".

Мнението на Гонзо все пак бе споделено и от играч на националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички