Капитанът на България Костадинов с първи думи след ужасната контузия и последвалата операция


Капитанът на България Костадинов с първи думи след ужасната контузия и последвалата операция
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1406 0

Капитанът на националния отбор на България Георги Костадинов бе успешно опериран днес, след като получи счупване на скулата по време на последния мач на Арсенал Тула срещу ФК Химки в руското първенство.

Операцията е била извършена в челюстно-лицевата хирургия на Московския стоматологичен университет. Диагнозаната му е: "счупване на скулата с разместване на костици на удареното място". 

"Много хора ми се обадиха да ме окуражат. Наистина съм трогнат от вниманието. Специални благодарности за невероятното отношение на националния селекционер Ясен Петров и на целия му щаб, на треньора ми в клуба Миодраг Божович, ръководители и играчи. Също така няма как да пропусна и мои бивши треньори и съотборници. Благодаря на всички за съобщенията. Обади ми се и момчето от Химки, който ме удари в лицето, за да ми се извини. Ясно ми е, че това е част от играта", бяха първите думи на Жоро Костадинов пред "БТА".

Интервенцията е била извършена от професор Алексей Дробишев. Очакванията са след около 10 дена полузащитникът да се завърне към тренировките, но това ще се случи със специална защитна маска на лицето!

Тук можете да прочетете какво каза треньорът на Литва преди мача срещу "лъвовете" на 9 октомври!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички