Кирил Десподов се оплака: Критикува феновете - подигравали се, че не можем да бием Литва


Кирил Десподов се оплака: Критикува феновете - подигравали се, че не можем да бием Литва
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2942 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов даде интересно интервю след края на мачовете за "лъвовете" за календарната 2023 година. Тя измина без нито една победа за представителния ни отбор.

Той призна, че резултатите не са добри, но и не е доволен от факта, че има толкова шеги към футболния ни тим. Той сподели, че все повече хора не го приемат насериозно, като даде пример и за шегите, че не можем да победим Литва.

Капитанът все пак споделя, че никой в отбора не го приема за нормално да не можем да сломим тим като Литва, но и че ситуацията е твърде негативна. Ето какво още каза в интервюто си за Българската национална телевизия:

"Ако гледаме резултатите, които постигнахме през тази година, те наистина не са добри. Последни сме в групата със само четири точки. Започва да става навик на хората да не приемат насериозно на националния отбор. Използват го, за да се присмиват на футболистите, да се шегуват, че не сме успели да победим Литва.

Това не е добре за нас. Ние никога няма да кажем, че е ок да не биеш Литва, за нас също не е ок, ние излизаме всеки мач за победа. Напоследък ситуацията около националния отбор в България е много, много негативна. Тези мачове, които изиграхме срещу Сърбия и Унгария, ни дават една позитивна посока" - сподели той.

Съвсем наскоро пък ПАОК постави Кирил Десподов в топ 3 на престижна класация - ето как гласуваха феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички